Author Topic: I beheld a falsity on your website  (Read 2415 times)

Squiggledog

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
I beheld a falsity on your website
« on: October 11, 2015, 07:37:44 PM »
It is said on the Nanosaur page that Nanosaur Extreme does not run in Classic mode on OS X. But behold, here it is in full action on a G4 iMac running Panther.


Catarax

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: I beheld a falsity on your website
« Reply #1 on: November 10, 2016, 04:54:54 PM »
Cool! What about Bugdom also?

Squiggledog

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: I beheld a falsity on your website
« Reply #2 on: November 12, 2016, 05:41:58 PM »
Runs perfectly. I've played it on a G4 iMac running Mac OS X 10.3, and it plays perfectly fine inCclassic.

Catarax

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: I beheld a falsity on your website
« Reply #3 on: November 15, 2016, 02:10:59 PM »
Interesting, maybe the early release of "Classic" was broken for thoses games.
Gonna purchase an old imac 400 or 600mhz, I have framerate issue on a 233 iMac.

Catarax

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: I beheld a falsity on your website
« Reply #4 on: November 22, 2016, 02:31:45 PM »
Tried bugdom & nanosaur on mac os 9.2 of a 600mhz iMac.
The classic emulation works but lot of framerates issues, input lag too.

However playing in native classic boot fixed most of the trouble.

I think Bugdom needs a G4 to be played at 60fps natively on OS 9.2 I guess (non-intel).
Nanosaur runs pretty good on this iMac compared to 233/400mhz edition.